Λήμνος Discovergreece.com
SCROLL

Η ΟΜΑΔΑ

Επίκεντρο της δράσης μας είναι ο άνθρωπος είτε ως επισκέπτης ενός προορισμού, είτε ως σύμμαχος για την προώθηση του προορισμού, είτε ως μέλος της ομάδας μας.

 

Μια μεγάλη ομάδα που αποτελείται από το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, από εξωτερικούς συνεργάτες, από bloggers & digital influencers, αλλά και από εταιρείες που με τις ιδέες τους και την πρωτοπορία τους ενισχύουν το έργο μας!

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εάν το πάθος σου είναι ο τουρισμός και ενδιαφέρεσαι να εργαστείς στη Marketing Greece στείλε μας το βιογραφικό σου στο admin@marketinggreece.com και εφόσον προκύψει θέση εργασίας θα σε ενημερώσουμε!

Στείλε μας το βιογραφικό σου

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Λατρεύεις τα ταξίδια και είσαι blogger, influencer, copywriter ή φωτογράφος; Στείλε μας το βιογραφικό σου και δείγμα της δουλειάς σου στο admin@marketinggreece.com και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου όταν υπάρξει η δυνατότητα να συνεργαστούμε!

Επικοινωνία για συνεργασία

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Θέλεις να μας παρουσιάσεις κάποια υπηρεσία της εταιρείας σου; Στείλε μας την σχετική παρουσίαση στο admin@marketinggreece.com και μοιράσου μαζί μας το όραμα σου για τον τρόπο συνεργασίας μας. Θα σε ενημερώσουμε!

Αποστολή παρουσίασης