Σίμος, Ελαφόνησος
SCROLL

Ας συστηθούμε

Με αντικείμενο την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού, μέσα από την επανατοποθέτηση και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος, η Marketing Greece δημιουργεί εικόνα και φήμη για την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2013 από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ), και αποτελεί μια μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρεία.

Θέτοντας στο επίκεντρο την αξία της συμμαχίας και τη συντονισμένη προσπάθεια, η Marketing Greece δραστηριοποιείται και συνεργάζεται με προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, ενώνοντας τις δυνάμεις της με τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, από την τουριστική και μη αγορά.

Μεταξύ άλλων η εταιρεία σε όλα τα χρόνια δραστηριοποίησής της έχει συνεργαστεί με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ, Περιφέρειες, Δήμους, Οργανισμούς Τουρισμού, Ενώσεις Ξενοδόχων, Επιμελητήρια, Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, καθώς και με μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες όπως το ΔΙΑΖΩΜΑ, αλλά και με ιδιωτικές εταιρείες όπως η AEGEAN, το Athens International Airport, η Fraport, η Eurobank, η Coca-Cola, κ.α.

Με πολυεπίπεδη δράση η Marketing Greece δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη διαμόρφωση και προβολή των εμπειριών με όχημα το discovergreece.com, υιοθετεί trends της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, σχεδιάζει και υλοποιεί καμπάνιες, παράγει θετική δημοσιότητα για τη χώρα και συμβάλλει δυναμικά στη δημιουργία νέων επικοινωνιακών μοντέλων.

Παράλληλα, εστιάζει στην επικοινωνία, συζήτηση και διαμοιρασμό γνώσης όπου μέσα από μια σειρά δράσεων στοχεύει στο να μεταφέρει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την εξειδίκευση της στο Destination Marketing σε όλους.

Διαφάνεια στη διαχείριση οικονομικών

Η διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών πόρων αποτελεί προτεραιότητα για την Marketing Greece. Παρόλο που δεν υποχρεούται εκ του νόμου, το ΔΣ της εταιρείας έχει επιλέξει τη μέγιστη δυνατή διαφάνεια. Η εταιρεία ελέγχεται από ορκωτούς ελεγκτές καθώς και δημοσιοποιεί την έκθεσή τους online.

Βρείτε παρακάτω στοιχεία για την τελευταία οικονομική χρήση.