Σχέδιο Ειρήνη Βεργίτση Marketing Greece
SCROLL

Stay connected with Greece

Με στόχο να προσδώσει ένα φρέσκο και σύγχρονο αέρα στις αναμνήσεις των ταξιδιωτών, το νέο brand της Marketing Greece, “Greek Lines”, με τα έντονα χαρακτηριστικά ελληνικά στοιχεία του, συνδημιουργεί με άλλα ελληνικά brands, προϊόντα που θα αποτελέσουν το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον ταξιδιώτη και την Ελλάδα.

Τα αναμνηστικά δώρα αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ταξιδιού. Είναι το στοιχείο εκείνο που συνδέει τον ταξιδιώτη με τον προορισμό και όσα έζησε σε αυτόν. Μέσα από το νέο brand “Greek Lines” επιδιώκουμε, σε συνεργασία με ελληνικά brands, να δημιουργήσουμε μια σειρά αναμνηστικών δώρων που προκαλούν τον ταξιδιώτη να ανασύρει αναμνήσεις και συναισθήματα, δίνοντας του τη δυνατότητα να έχει πάντα μαζί του ένα κομμάτι της Ελλάδας.

Μια σειρά σχεδίων minimal αισθητικής από την designer Ειρήνη Βεργίτση, αποτυπώνουν τον ελληνικό πολιτισμό όπως αυτός διαμορφώθηκε στο πέρασμα των χρόνων, την ιστορία της Ελλάδας αλλά και στοιχεία της ζωής και κουλτούρας της χώρας μας. Μοντέρνες γραμμές, γεωμετρικά σχήματα και μοτίβα, περίτεχνες λεπτομέρειες και τόνοι κίτρινου, κόκκινου, μπλε και πράσινου ενώνονται και συνθέτουν την καρδιά του νέου brand “Greek Lines” της Marketing Greece.

Στη Marketing Greece εργαζόμαστε εντατικά για την εικόνα και τη φήμη της Ελλάδας, και σε αυτό το νέο μας εγχείρημα που στοχεύει στην ενίσχυση του brand Ελλάδα, έχουμε την χαρά και τιμή να συνεργαζόμαστε με τους Callista Crafts, Marmaromerty, AddStyle, PrintSin, Pennie, Zoulovits, Brand Plus και Graffiti.