Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στα Κουφονήσια, τη Σίφνο και τη Μήλο για blogger αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει ταξίδι για blogging couple από την αγορά της Αμερικής.

Οι βραβευμένοι lifestyle & travel bloggers Marie Fe & Jake Snow (UVM: 54.000), συνοδευόμενοι από τον εικονολήπτη τους, θα επισκεφθούν τα Κουφονήσια, τη Σίφνο και τη Μήλο κατά την περίοδο 29 Μαΐου έως 8 Ιουνίου, με σκοπό να αναδείξουν την μοναδικότητα των τοπίων και των εμπειριών που προσφέρουν τα νησιά των Κυκλάδων.

Για τη διαμονή των blogger η Marketing Greece αναζητά boutique ξενοδοχεία 3* ή 4* στα Κουφονήσια, για το διάστημα 30 Μαΐου έως 2 Ιουνίου, στη Σίφνο από 2 έως 5 Ιουνίου καθώς και στη Μήλο από 5 έως 8 Ιουνίουσε δίχωρη σουίτα με πρωινό, ώστε να φιλοξενηθεί το ζευγάρι μαζί με τον εικονολήπτη τους, ως ανταπόδοση της προβολής του εκάστοτε ξενοδοχείου μέσω αναρτήσεων στους λογαριασμούς τους στα social media αλλά και στο blogpost που θα επιμεληθούν.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Δευτέρα 6 Μαΐου 2019.

Η επιλογή των ξενοδοχείων θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ των blogger.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ