Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Αθήνα και την Πελοπόννησο για δημοσιογραφική αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι στην Αθήνα και την Πελοπόννησο για Aγγλίδα δημοσιογράφο.

Η κα Laura Bartlett, chief editor του Αγγλικού travel περιοδικού House of Coco,συνοδευόμενη από τον κο Stuart Zubrzycki, θα επισκεφθεί την Αθήνα και το Ναύπλιο κατά το διάστημα 03 έως 07 Μαρτίου, με σκοπό να επιμεληθεί ένα πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα για τους δύο αυτούς προορισμούς.

H κα Bartlett θα εστιάσει στο ρομαντικό και couple aspect των προορισμών, δίνοντας έμφαση σε adventure και wellness δραστηριότητες που ένα ζευγάρι μπορεί να απολαύσει τόσο στην all year round και city break Αθήνα, όσο και στο ειδυλλιακό Ναύπλιο.

Η editor θα συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω θέμα, τις οποίες θα πλαισιώσει σε ένα εκτενές αφιέρωμα, που θα δημοσιευθεί τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή.

Όσον αφορά το House of Coco, πρόκειται για ένα travel περιοδικό της Αγγλίας, με έμφαση στο στοιχείο του διαφορετικού και της out of the box σκέψης για τους προορισμούς που φιλοξενούνται σε αυτό. Από πλευράς εμβέλειας, η τριμηνιαία του κυκλοφορία ανέρχεται σε 60.000 αντίτυπα, με την συνολική του αναγνωσιμότητα αντίστοιχα να αγγίζει τις 350.000 ανά τρίμηνο κυκλοφορίας.

Αντίστοιχα, ιδιαίτερα εδραιωμένη είναι και η online παρουσία του περιοδικού, με UVM που ανέρχεται σε 92.000 μοναδικούς μηνιαίους χρήστες, καθώς επίσης ιδιαίτερα σημαντικό είναι και το γεγονός πως το εν λόγω περιοδικό συμπεριλαμβάνεται και στο Readly magazine app (9.000.000 subscribers).

Για την διαμονή της δημοσιογράφου η Marketing Greece αναζητά boutique ξενοδοχεία 3* ή 4* στο κέντρο της Αθήνας (03-05 Μαρτίου) και στο κέντρο του Ναυπλίου (05-07 Μαρτίου) σε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό, ως ανταπόδοση της προβολής του κάθε ξενοδοχείου στο αφιέρωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020.

Η επιλογή των ξενοδοχείων θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ του μέσου, του δημοσιογράφου και των αναγκών του ρεπορτάζ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ