Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Αθήνα και την Πελοπόννησο για δημοσιογραφική αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι στην Αθήνα και την Πελοπόννησο για Καναδό δημοσιογράφο.

Ο Sports Editor της Καναδικής ημερήσιας εφημερίδας Winnipeg Free Press, πρόκειται να επισκεφθεί από τις 18 έως τις 25 Σεπτεμβρίου την Αθήνα, τις Σπέτσες και το Ναύπλιο, με σκοπό να αναδείξει τόσο το πολιτιστικό κομμάτι της Αθήνας, μέσω επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία, όσο και το outdoor κομμάτι των Σπετσών και της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου, καθώς σε αυτές τις περιοχές θα πραγματοποιήσει ενδιαφέρουσες ποδηλατικές διαδρομές.

Ο Sports Editor θα παρουσιάσει την Αθήνα αλλά και τους υπόλοιπους προορισμούς, καθώς και τους τοπικούς συνεργάτες που θα συνεισφέρουν στο ταξίδι του, μέσα από ένα τρισέλιδο αφιέρωμα 2.500 λέξεων, το οποίο θα δημοσιευθεί στο Travel Section της εφημερίδας, που εκδίδεται κάθε Σάββατο, ενώ η κυκλοφορία του ανέρχεται σε 125.000 αντίτυπα.

Για τη διαμονή του δημοσιογράφου η Marketing Greece αναζητά boutique ξενοδοχεία 3* ή 4* στο κέντρο της Αθήνας (18-20 Σεπτεμβρίου), στις Σπέτσες (20-22 Σεπτεμβρίου) και στο κέντρο του Ναυπλίου (22-25 Σεπτεμβρίου) σε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό, ως ανταπόδοση της προβολής του κάθε ξενοδοχείου στο αφιέρωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019.

Η επιλογή των ξενοδοχείων θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ του μέσου, του δημοσιογράφου και των αναγκών του ρεπορτάζ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ