Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Αθήνα και στη Νάξο για δημοσιογραφική αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι στην Αθήνα και στη Νάξο για Γερμανίδα δημοσιογράφο.

Η δημοσιογράφος θα επισκεφθεί μαζί με τα άλλα 2 μέλη της οικογένειάς της, την Αθήνα και τη Νάξο, κατά την περίοδο 23 έως 30 Ιουνίου, με σκοπό να αναδείξει τη κουλτούρα, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τη γαστρονομία των προορισμών. Το άρθρο της δημοσιογράφου θα δημοσιευθεί στο Γερμανικό εβδομαδιαίο περιοδικό Freizeitwoche, του οποίου η συνολική κυκλοφορία ανέρχεται σε 400.000 αντίτυπα.

Για τη διαμονή της δημοσιογράφου, η Marketing Greece αναζητά family ξενοδοχεία 3* ή 4* στο κέντρο της Αθήνας (23-26 Ιουνίου) και στη Χώρα της Νάξου (26-30 Ιουνίου) σε τρίκλινο οικογενειακό δωμάτιο με πρωϊνό, ως ανταπόδοση της προβολής του κάθε ξενοδοχείου στο αφιέρωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Παρασκευή 07 Ιουνίου 2019.

Η επιλογή των ξενοδοχείων θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ του μέσου, της δημοσιογράφου και των αναγκών του ρεπορτάζ.

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ