Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο για δημοσιογραφική αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι στην Πελοπόννησο για Γερμανό δημοσιογράφο.

O δημοσιογράφος, συνοδευόμενος από την σύντροφό του και από τον δύο ετών γιο του, θα επισκεφθεί κατά σειρά το Ναύπλιο, τον Μυστρά και την Μονεμβασιά, με σκοπό να αναδείξει την ομορφιά, την αυθεντικότητα και τις ιδιαίτερες πτυχές των προορισμών. Το άρθρο που θα επιμεληθεί ο δημοσιογράφος θα δημοσιευθεί στην Γερμανική εφημερίδα Abendzeitung München. Πρόκειται για μια ευρέως διαδεδομένη εφημερίδα στην περιοχή του Μονάχου, της οποίας η κυκλοφορία ανέρχεται σε 50.000 αντίτυπα ημερησίως.

Για τη διαμονή του δημοσιογράφου η Marketing Greece αναζητά boutique ξενοδοχεία 3* ή 4* στο κέντρο του Ναυπλίου (07-09 Μαΐου), στο κέντρο της Σπάρτης (09-10 Μαΐου), και στο Κάστρο της Μονεμβασιάς (10-12 Μαΐου), σε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό, ως ανταπόδοση της προβολής του κάθε ξενοδοχείου στο αφιέρωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Πέμπτη 02 Μαΐου 2019.

Η επιλογή των ξενοδοχείων θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ του μέσου, του δημοσιογράφου και των αναγκών του ρεπορτάζ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ