Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο για δημοσιογραφική αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι στην Πελοπόννησο για Γερμανό δημοσιογράφο.

Ο δημοσιογράφος θα επισκεφθεί την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου,και πιο συγκεκριμένα, κατά σειρά το Ναύπλιο, τον Μυστρά και την Μονεμβασιά, με σκοπό να αναδείξει την φύση, την ιστορία αλλά και το ανθρώπινο στοιχείο των προορισμών, αφού θα έρθει σε επαφή και με ντόπιους. Το άρθρο που θα επιμεληθεί ο δημοσιογράφος θα δημοσιευθεί στις εφημερίδες του Γερμανικού ομίλου NOW-Media Service, των οποίων η συνολική κυκλοφορία ανέρχεται σε 440.000 αντίτυπα. Ο συγκεκριμένος όμιλος εφημερίδων δημοσιεύει ταξιδιωτικά άρθρα σε πολύ γνωστές εφημερίδες, όπως η Neue Westfälische και η Neue Osnabrücker Zeitung, οι οποίες καλύπτουν τις περιοχές της Βορειανατολικής Γερμανίας.

Για τη διαμονή του δημοσιογράφου, η Marketing Greece αναζητά boutique ξενοδοχείο 3* ή 4* στο κέντρο του Ναυπλίου, το οποίο θα φιλοξενήσει τoν δημοσιογράφο από 13 (check in) έως 15 Μαΐου (check out), σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωϊνό, ως ανταπόδοση της προβολής του ξενοδοχείου στο αφιέρωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Τρίτη 30 Απριλίου 2019.

Η επιλογή του ξενοδοχείου θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ του μέσου, του δημοσιογράφου και των αναγκών του ρεπορτάζ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ