Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο και στην Αθήνα για δημοσιογραφική αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι στην Πελοπόννησο και στην Αθήνα για Γερμανό αρχισυντάκτη.

Ο αρχισυντάκτης θα επισκεφθεί με την οικογένειά του την περιοχή του Ναυπλίου, του Μυστρά και της Μονεμβασιάς για να γνωρίσει την ιστορία, τις παραδόσεις και την γαστρονομία των εν λόγω προορισμών.Μετά την επιστροφή του από την Πελοπόννησο, θα εξερευνήσει και την Αθήνα, με σκοπό να αναδείξει την family πλευρά της πόλης στο άρθρο του. Το άρθρο που θα επιμεληθεί θα δημοσιευθεί σε συνολικά 5 Γερμανικά μέσα, των οποίων η συνολική κυκλοφορία ανέρχεται σε 650.000 φύλλα.

Για τη διαμονή του αρχισυντάκτη η Marketing Greece αναζητά family ξενοδοχεία 3* ή 4* στο κέντρο του Ναυπλίου (26-28 Ιουνίου), στο κάστρο της Μονεμβασιάς (28-30 Ιουνίου) και στο κέντρο της Αθήνας (09-11 Ιουλίου) σε τρίκλινο οικογενειακό δωμάτιο με πρωϊνό, ως ανταπόδοση της προβολής του κάθε ξενοδοχείου στο αφιέρωμα.

Η επιλογή των ξενοδοχείων θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ των μέσων, του αρχισυντάκτη και των αναγκών του ρεπορτάζ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ