Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακή επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη για δημοσιογραφική αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για Γαλλίδα δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα, θα φιλοξενήσουμε την Γαλλίδα δημοσιογράφο και εκπρόσωπο της κορυφαίας εφημερίδας Le Monde, Marie Godfrain, στη Θεσσαλονίκη κατά την περίοδο 2 έως 4 Απριλίου. Η δημοσιογράφος, θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη με σκοπό να ανακαλύψει τα ‘Άνω Λαδάδικα’ ως ανερχόμενη περιοχή  της πόλης, εστιάζοντας και εξερευνώντας 6 καταστήματα και επιχειρήσεις που βρίσκονται συγκεντρωμένα στην κεντρική οδό της περιοχής, την οδό Βεροίας.  Το δισέλιδο αφιέρωμά της θα δημοσιευθεί στο ένθετο περιοδικό ‘M’, της εφημερίδαςLe Monde.

Τα στοιχεία του μέσου έχουν ως εξής:

Κοινό: γυναίκες και άνδρες 25-70 ετών

Περιοδικότητα: εβδομαδιαία

Κυκλοφορία: 272,576

Αναγνωσιμότητα: 2,100,000

Για τη διαμονή της δημοσιογράφου, η Marketing Greece αναζητά boutique ξενοδοχείο 3* ή 4* στην περιοχή Άνω Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα φιλοξενήσει τη δημοσιογράφο από τις 2 Απριλίου (check-in ) έως τις 4 Απριλίου (check out) σε ένα μονόκλινο ή δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, με ανταποδοτικό όφελος την αναφορά του ξενοδοχείου στο αφιέρωμα που θα επιμεληθεί η δημοσιογράφος στο περιοδικό ‘M’.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019.

Η επιλογή του ξενοδοχείου θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ του μέσου, της δημοσιογράφου και των αναγκών του ρεπορτάζ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ