Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Αθήνα για Δημοσιογραφική Αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι στην Αθήνα για Ιταλό δημοσιογράφο.

Ο δημοσιογράφος , θα επισκεφθεί την Αθήνα κατά την περίοδο 7 έως 10 Νοεμβρίου, με σκοπό να παρουσιάσει την ανερχόμενη πολιτιστική και γαστρονομική σκηνή της πρωτεύουσας σε συνδυασμό με τη χρονική συγκυρία του Μαραθωνίου ως κορυφαίο αθλητικό event, μέσα από ένα ολοσέλιδο αφιέρωμα, το οποίο θα δημοσιευθεί στο Ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό Panorama, με κυκλοφορία που ανέρχεται σε 303.422 αντίτυπα.

Για τη διαμονή του δημοσιογράφου, η Marketing Greece αναζητά boutique ξενοδοχεία 3* ή 4* στο κέντρο της Αθήνας (07-10 Νοεμβρίου) σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό, ως ανταπόδοση της προβολής του ξενοδοχείου στο αφιέρωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019.

Η επιλογή των ξενοδοχείων θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ του μέσου, του δημοσιογράφου και των αναγκών του ρεπορτάζ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ