Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Αθήνα για τηλεοπτική παραγωγή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι για Γερμανική τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, το επιτελείο της εκπομπής Εuromaxx του Γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού Deutsche Welle, θα επισκεφθεί την Αθήνα από τις 8 έως τις 11 Ιουνίου, με σκοπό να παρουσιάσει το ιδανικό Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, μέσα από συγκεκριμένο αριθμό εμπειριών που αναδεικνύουν διαφορετικά χαρακτηριστικά της (πολιτισμός, γαστρονομία, Αθηναϊκή Ριβιέρα, ατμόσφαιρα της πόλης, κλπ) και τα οποία αποτελούν βασικά στοιχεία της μοναδικής ταυτότητάς της.

Για την διαμονή των συνολικά τεσσάρων μελών του τηλεοπτικού συνεργείου, η Marketing Greece αναζητά boutique ξενοδοχείο 3* ή 4* στο κέντρο της Αθήνας, για το διάστημα 8 έως 11 Ιουνίου, σε τέσσερα μονόκλινα δωμάτια με πρωϊνό, ως ανταπόδοση της προβολής του ξενοδοχείου στο τηλεοπτικό αφιέρωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019.

Η επιλογή του ξενοδοχείου θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ και την θεματολογία της τηλεοπτικής εκπομπής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ