Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Αθήνα για δημοσιογραφική αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι στην Αθήνα για Άγγλο δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του Αγγλικού travel περιοδικού Suitcase (κυκλοφορία: 77.000 αντίτυπα), συνοδευόμενη από τον φωτογράφο της, θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα με σκοπό να αναδείξει τον city break χαρακτήρα της.

Η δημοσιογράφος  θα δημοσιεύσει ένα οκτασέλιδο αφιέρωμα για την πόλη, το οποίο θα δημοσιευθεί στην φθινοπωρινή έκδοση του περιοδικού. Το εν λόγω περιοδικό αποτελεί μέλος του ομίλου Suitcase, και απευθύνεται σε ταξιδιώτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν λιγότερο γνωστές τοποθεσίες παγκοσμίως, συμπεριλαμβάνοντας insider tips για ψώνια, εστίαση, αλλά και υγεία και ευεξία. Επίσης, η δημοσιογράφος θα εκδώσει μια πιο σύντομη έκδοση του εν λόγω άρθρου στην online σελίδα του περιοδικού (https://suitcasemag.com/), συνοδευόμενη από ένα photo gallery της πόλης. Την συγκεκριμένη σελίδα επισκέπτονται 150.000 μοναδικοί επισκέπτες κάθε μήνα.

Για τη διαμονή της δημοσιογράφου και του συνοδού της, η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχεία 3* ή 4* στο κέντρο της Αθήνας, για το διάστημα 27 έως 31 Μαΐου, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, ως ανταπόδοση της προβολής του ξενοδοχείου στο αφιέρωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019.

Η επιλογή του ξενοδοχείου θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ του μέσου, της δημοσιογράφου και των αναγκών του ρεπορτάζ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ