Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στη Κεφαλονιά και τα Μετέωρα για blogger αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει blog ταξίδι για blogging couple από την αγορά της Γερμανίας.

Οι travel bloggers One Million Places (UVM: 25.000), θα επισκεφθούν την Κεφαλονιά από 18 έως 21 Ιουνίου και στη συνέχεια τα Μετέωρα από 21 έως 23 Ιουνίου, με σκοπό να εξερευνήσουν και να αναδείξουν την μοναδικότητα των τοπίων και των εμπειριών που προσφέρουν οι δύο προορισμοί.

Για τη διαμονή των blogger η Marketing Greece αναζητά boutique ξενοδοχείο 3* ή 4* στην πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς, για το διάστημα 18 έως 21 Ιουνίου και στα Μετέωρα από 21 έως 23 Ιουνίου, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, ως ανταπόδοση της προβολής του ξενοδοχείου μέσω αναρτήσεων στους λογαριασμούς τους στα social media αλλά και στα blogpost που θα επιμεληθούν.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019.

Η επιλογή των ξενοδοχείων θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ των blogger.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ