Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Αθήνα και την Άνδρο για δημοσιογραφική αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι στην Αθήνα και την Άνδρο για Γάλλο δημοσιογράφο.

O δημοσιογράφος θα επισκεφθεί την Αθήνα και την Άνδρο κατά την περίοδο 11 έως 18 Οκτωβρίου, με σκοπό να παρουσιάσει τους εν λόγω προορισμούς μέσα από ένα δισέλιδο άρθρο, το οποίο θα δημοσιευθεί στο Γαλλικό μηνιαίο περιοδικό Technikart, με κυκλοφορία που ανέρχεται σε 39.000 αντίτυπα.

Ο δημοσιογράφος θα προσπαθήσει να αποτυπώσει στο αφιέρωμά του τα highlights και τα ενδιαφέροντα tips της πρωτεύουσας (εστιατόρια, bars, shopping tips), συνδυάζοντας όλα αυτά με μια επίσκεψη στην ήρεμη και γεμάτη από φύση Άνδρο.

Για τη διαμονή του δημοσιογράφου η Marketing Greece αναζητά boutique ξενοδοχεία 3* ή 4* στο κέντρο της Αθήνας (11-15 Οκτωβρίου) και στην Χώρα της Άνδρου (15-18 Οκτωβρίου) σε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό, ως ανταπόδοση της προβολής του κάθε ξενοδοχείου στο αφιέρωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019.

Η επιλογή των ξενοδοχείων θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ του μέσου, του δημοσιογράφου και των αναγκών του ρεπορτάζ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ