Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στο Ναύπλιο, την Αθήνα και τα Δωδεκάνησα για δημοσιογραφική αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι στο Ναύπλιο, την Αθήνα και τα Δωδεκάνησα για την αγορά της Νέας Ζηλανδίας.

Πιο συγκεκριμένα,  ο δημοσιογράφος και εκπρόσωπος της κορυφαίας εφημερίδας της Νέας Ζηλανδίας,  NZ Herald (115.000 αντίτυπα ημερησίως), συνοδευόμενος από φωτογράφο, θα επισκεφθεί την Αθήνα και το Ναύπλιο και στη συνέχεια τη Ρόδο, την Πάτμο και την Κω από 3 έως 12 Σεπτεμβρίου. O δημοσιογράφος θα επισκεφθεί το Ναύπλιο και την Αθήνα προκειμένου να επιμεληθεί αφιέρωμα για την πρώτη και αλλά και για την σύγχρονη Ελληνική πρωτεύουσα. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί τα νησιά των Δωδεκανήσων με στόχο να ανακαλύψει και να αποτυπώσει την αυθεντικότητα και την ποικιλία των τοπίων και εμπειριών που αυτά προσφέρουν, συντάσσοντας και ένα δεύτερο αφιέρωμα.

Για τη διαμονή του δημοσιογράφου και της συνοδού του, η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχεία 3* ή 4* στο Ναύπλιο (3-5 Σεπτεμβρίου), την Αθήνα (5-7 Σεπτεμβρίου), την Ρόδο (7-9 Σεπτεμβρίου), την Πάτμο (9-10 Σεπτεμβρίου) και την Κω (10-12 Σεπτεμβρίου) σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, ως ανταπόδοση της προβολής του κάθε ξενοδοχείου στο αντίστοιχο αφιέρωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Παρασκευή 02 Αυγούστου 2019.
Η επιλογή των ξενοδοχείων θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ του μέσου, του δημοσιογράφου και των αναγκών του ρεπορτάζ.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ