Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Φολέγανδρο για δημοσιογραφική αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι στην Φολέγανδρο για Βέλγα δημοσιογράφο.

Η Deputy Editor και lifestyle δημοσιογράφος του Elle Βελγίου, η οποία θα ταξιδέψει με την οικογένειά της, θα επισκεφθεί τη Φολέγανδρο από 23 έως 29 Ιουνίου με σκοπό να τη γνωρίσει και να την παρουσιάσει ως έναν ανεξερεύνητο θησαυρό των Κυκλάδων.

Το αποτέλεσμα της επίσκεψής της θα παρουσιαστεί μέσα από ένα 7σέλιδο αφιέρωμα στο Elle Βελγίου (Κυκλοφορία: 41,000) και ένα δεύτερο, ελαφρώς διαφοροποιημένο, στο Elle Ολλανδίας (Κυκλοφορία: 39,000).

Για τη διαμονή της δημοσιογράφου η Marketing Greece αναζητά luxury ξενοδοχείο 4* ή 5* στη Χώρα της Φολεγάνδρου, για το διάστημα 23 έως 29 Ιουνίου, σε οικογενειακό δωμάτιο με πρωϊνό, ως ανταπόδοση της προβολής του ξενοδοχείου στο αφιέρωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019.

Η επιλογή του ξενοδοχείου θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ του μέσου, της δημοσιογράφου και των αναγκών του ρεπορτάζ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ