Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο για δημοσιογραφική αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι στην Πελοπόννησο για Γερμανίδα δημοσιογράφο.

Η δημοσιογράφος και η φωτοφράφος της θα επισκεφθούν προορισμούς της Πελοποννήσου, μεταξύ άλλων το Ναύπλιο, το Λιμένι και την Πύλο, με σκοπό να επιμεληθούν ένα 8σέλιδο αφιέρωμα στο περιοδικό Βrigitte (κυκλοφορία: 376.000 φύλλα) για την κουλτούρα, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την γαστρονομία της Πελοποννήσου.

Για τη διαμονή της δημοσιογράφου η Marketing Greece αναζητά boutique ξενοδοχεία 3* ή 4* στο κέντρο του Ναυπλίου (20-21 Μαΐου), στο Λιμένι Μάνης (21-23 Μαΐου) και στο κέντρο της Πύλου (23-26 Μαΐου) σε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό, ως ανταπόδοση της προβολής του κάθε ξενοδοχείου στο αφιέρωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019.

Η επιλογή των ξενοδοχείων θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ του μέσου, της δημοσιογράφου και των αναγκών του ρεπορτάζ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ