Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην Ύδρα και τις Σπέτσες για δημοσιογραφική αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι σε νησιά του Αργοσαρωνικού, το χρονικό διάστημα 21 – 26 Μαΐου 2019, για την αγορά της Γαλλίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχισυντάκτης του κορυφαίου ταξιδιωτικού portal της Γαλλίας, Routard.com του οποίου οι μοναδικοί μηνιαίοι επισκέπτες ανέρχονται συνολικά σε 7.200.000.  θα επισκεφθεί τις Σπέτσες και την Ύδρα στα τέλη Μάιου με στόχο να αναδείξει μέσα από το αφιέρωμα που θα επιμεληθεί για το συγκεκριμένο μέσο τη μαγεία των κοντινών στην Αθήνα νησιωτικών προορισμών.

Για τη διαμονή του δημοσιογράφου, η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχεία 3* ή 4* στην Ύδρα (22-24 Μαΐου) και στις Σπέτσες (24-26 Μαΐου) σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωΐνό, ως ανταπόδοση της προβολής του κάθε ξενοδοχείου στο αφιέρωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Πέμπτη 02 Μαΐου 2019.

Η επιλογή των ξενοδοχείων θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ του μέσου, του δημοσιογράφου και των αναγκών του ρεπορτάζ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ