Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακή επιχείρηση στη Σίφνο για δημοσιογραφική αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι στη Σίφνο για την αγορά της Αγγλίας.

Η δημοσιογράφος, συνοδευόμενη από φωτογράφο, θα επισκεφθεί το νησί των Κυκλάδων για να γνωρίσει την γαστρονομική παράδοση του προορισμού και να επιμεληθεί ένα τετρασέλιδο αφιέρωμα για το περιοδικό National Geographic Food (κυκλοφορία: 40,000 αντίτυπα), παρουσιάζοντας τους γαστρονομικούς θησαυρούς του νησιού.

Για τη διαμονή τους, η Marketing Greece αναζητά luxury boutique ξενοδοχείο 4* ή 5* στη Σίφνο, το οποίο θα φιλοξενήσει τη δημοσιογράφο και τη συνοδό της από τις 14 (check in) έως τις 17 Ιουνίου (check out) σε δύο μονόκλινα δωμάτια με πρωινό, ως ανταπόδοση της προβολής του ξενοδοχείου στο αφιέρωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019.

Η επιλογή του ξενοδοχείου θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ του μέσου, της δημοσιογράφου και των αναγκών του ρεπορτάζ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ