Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στις Κυκλάδες για δημοσιογραφική αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι στις Κυκλάδες για Γερμανίδα δημοσιογράφο.

Η δημοσιογράφος θα επισκεφθεί προς τα τέλη Μαΐου την Άνδρο και την Νάξο, με σκοπό να παρουσιάσει στο Γερμανικό κοινό τα δύο Κυκλαδίτικα νησιά, ως ιδανικούς island hopping προορισμούς.Το άρθρο που θα επιμεληθεί η δημοσιογράφος για τους δύο εν λόγω προορισμούς θα δημοσιευτεί σε 3 Γερμανικά online μέσα (Huffington Post, Reise Stories και Νonsoloamore), των οποίων οι μοναδικοί μηνιαίοι επισκέπτες ανέρχονται συνολικά σε 7.620.000.

Για τη διαμονή της δημοσιογράφου, η Marketing Greece αναζητά boutique ξενοδοχεία 3* ή 4* στη Χώρα της Άνδρου (21-23 Μαΐου) και στη Χώρα της Νάξου (23-26 Μαΐου) σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωΐνό, ως ανταπόδοση της προβολής του κάθε ξενοδοχείου στο αφιέρωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Πέμπτη 02 Μαΐου 2019.

Η επιλογή των ξενοδοχείων θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ των μέσων, της δημοσιογράφου και των αναγκών του ρεπορτάζ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ