Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακή επιχείρηση σε Κέρκυρα και Άνδρο για Δημοσιογραφική Αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι στη Κέρκυρα και την Άνδρο για Γαλλίδα δημοσιογράφο.

Η δημοσιογράφος , θα επισκεφθεί τη Κέρκυρα κατά την περίοδο 28 Φεβρουαρίου-02 Μαρτίου και την Άνδρο 02-04 Μαρτίου, με σκοπό να παρουσιάσει την άγνωστη πλευρά και τις εμπειρίες της Κέρκυρας και να αναδείξει το άγνωστο κυκλαδίτικο νησί στο γαλλικό κοινό, μέσα από αφιέρωμα το οποίο θα δημοσιευθεί στο περιοδικό Télé 7 Jours με κυκλοφορία που ανέρχεται σε 1,244,094 αντίτυπα.

Για τη διαμονή της δημοσιογράφου, η Marketing Greece αναζητά boutique ξενοδοχεία 3* ή 4* στη Κέρκυρα (28 Φεβρουαρίου- 02 Μαρτίου) και στην Άνδρο (02-04 Μαρτίου) σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, ως ανταπόδοση της προβολής των ξενοδοχείων στο αφιέρωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020.

Η επιλογή των ξενοδοχείων θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ του μέσου, του δημοσιογράφου και των αναγκών του ρεπορτάζ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ