Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακή επιχείρηση στο Πήλιο για Δημοσιογραφική Αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι στο Πήλιο για Αγγλίδα δημοσιογράφο.

Η δημοσιογράφος , θα επισκεφθεί το Πήλιο κατά την περίοδο03-06 Μαρτίου, με σκοπό να παρουσιάσει τα μοναδικής ομορφιάς χωριά του Πηλίου, συνδυάζοντας την διαμονή της σε αυτά με μια επίσκεψη και στο κοντινό χιονοδρομικό κέντρο των Αγριόλευκων, όπου και θα απολαύσει μια χειμερινή δραστηριότητα, το οποίο θα δημοσιευθεί στο αγγλικό περιοδικό Escapism, με κυκλοφορία που ανέρχεται σε 105.000 αντίτυπα.

Για τη διαμονή της δημοσιογράφου, η Marketing Greece αναζητά boutique ξενοδοχεία 3* ή 4* στο Πήλιο (03-06 Μαρτίου) σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, ως ανταπόδοση της προβολής του ξενοδοχείου στο αφιέρωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Η επιλογή των ξενοδοχείων θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ του μέσου, του δημοσιογράφου και των αναγκών του ρεπορτάζ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ