Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακή επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη για blogger αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει blog ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για Γαλλίδα blogger.

Συγκεκριμένα, η owner του food and travel blog Fraise &Basilic , συνοδευόμενη από τη φωτογράφο της,  θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη με σκοπό να γνωρίσει από κοντά τοπικούς παραγωγούς, να αναδείξουν τη γαστρονομία της πόλης και να την παρουσιάσουν ως ένα ιδανικό city break προορισμό για foodies. Για τη διαμονή της blogger, η Marketing Greece αναζητά boutique ξενοδοχείο 3* ή 4* στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα φιλοξενήσει την blogger από τις 14 (check in) έως τις 18 Απριλίου (check out) σε δίκλινο δωμάτιο με πρωϊνό, ως ανταπόδοση της προβολής του ξενοδοχείου στο blog post που θα επιμεληθεί η blogger.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019.

Η επιλογή του ξενοδοχείου θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ της blogger.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ