Η Marketing Greece αναζητά ξενοδοχειακή επιχείρηση στην Αθήνα για δημοσιογραφική αποστολή

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
SCROLL

Στο πλαίσιο των PR ενεργειών της Marketing Greece για προβολή ελληνικών προορισμών στο διεθνές κοινό, το τμήμα Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων διοργανώνει δημοσιογραφικό ταξίδι στην Αθήνα για Γαλλίδα δημοσιογράφο.

H δημοσιογράφος, συνοδεύομενη από τον φωτογράφο της, θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα, με σκοπό να αναδείξει τον city break χαρακτήρα της και να το παρουσιάσει σε ένα εκτενές αφιέρωμα στην καθημερινή και περιφερειακή Γαλλική εφημερίδα Dernières Nouvelles d’Alsace.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα καλύπτει ολόκληρη την επικράτεια της Αλσατίας (Bas-Rhin και Haut-Rhin regions) γεγονός που την καθιστά την πιο διαδεδομένη ημερήσια εφημερίδα στην περιοχή αυτή, ενώ η κυκλοφορία της ανέρχεται σε 120.000 αντίτυπα.

Για τη διαμονή της δημοσιογράφου, η Marketing Greece αναζητά boutique ξενοδοχείο 3* ή 4* στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο θα φιλοξενήσει τη δημοσιογράφο από τις 12 (check in) έως τις 15 Απριλίου (check out) σε δύο μονόκλινα δωμάτια με πρωϊνό, ως ανταπόδοση της προβολής του ξενοδοχείου στο αφιέρωμα.

Οι ενδιαφερόμενες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια παρακαλούνται να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο media@marketinggreece.com έως τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019.

Η επιλογή του ξενοδοχείου θα γίνει σύμφωνα με το προφίλ του μέσου, της δημοσιογράφου και των αναγκών του ρεπορτάζ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ