SCROLL

Η συνεργασία και η συνένωση δυνάμεων

αποτελούν υπαρξιακό στόχο αλλά και θεμέλιο λίθο του οράματός μας που επεκτείνεται σε όλο το φάσμα της δραστηριότητας μας.

Σκοπός μας είναι μέσα από τις δράσεις μας να συγκεντρώσουμε όλη εκείνη την πολύτιμη πληροφόρηση που δεν υπάρχει καταγεγραμμένη για τους προορισμούς και τις εμπειρίες, να ανταλλάξουμε ιδέες και γνώσεις για το ελληνικό τουριστικό προϊόν, να διαμοιραστούμε την εμπειρία και εξιδείκευση μας, να εμπνεύσουμε αλλά και να εμπνευστούμε από τη συζήτηση και τους προβληματισμούς που προκύπτουν.

Στον πυρήνα

του #weareALLMarketingGreece είναι η επαφή με τους ίδιους τους κατοίκους των προορισμών και αυτό γιατί πιστεύουμε πως ο κάτοικος ενός προορισμού έχει ένα κύριο συγκριτικό πλεονέκτημα, έχει αυτή τη βαθιά γνώση του τόπου του.

Ο τουρισμός είναι μία αλυσίδα αξιών όπου όλοι οι κρίκοι είναι σημαντικοί και συμμετέχουν στο τελικό αποτέλεσμα.

Σε αυτή τη βάση, σχεδιάσαμε μια σειρά συναντήσεων σε διάφορους προορισμούς ανά την Ελλάδα με βασικούς μας συνομιλητές τους επαγγελματίες του τουρισμού, θεωρώντας πως οι άνθρωποι που εργάζονται και ζουν σε έναν προορισμό είναι σε θέση να δώσουν ένα διαφορετικό feedback για τις βαθύτερες ανάγκες, τους προβληματισμούς αλλά και τις προοπτικές αυτού του προορισμού. Ταυτόχρονα, μέσα από τις συναντήσεις που πραγματοποιούμε έχουμε ως βασικό μας σκοπό να μοιραστούμε με το κοινό τη γνώση και την εμπειρία μας, υποστηρίζοντας, συμβουλεύοντας και εμπνέοντας περαιτέρω τις τοπικές κοινωνίες να επιλέξουν νέες πρακτικές και μορφές επικοινωνίας που θα τους βοηθήσουν να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα των δράσεων τους.

Παράλληλα, σε συνεργασία με Περιφέρειες υλοποιούμε διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) τα οποία απευθύνονται σε επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, της εστίασης, του πολιτισμού, των μεταφορών καθώς και σε κατοίκους αλλά και σε υπαλλήλους ΟΤΑ Α’ & Β’ που ασχολούνται με την προώθηση του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος της εκάστοτε περιφέρειας.

Πιστεύοντας ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην προβολή της Ελλάδας μοιραζόμαστε με τους followers μας πρωτοβουλίες, δράσεις και ενδιαφέρον content τρίτων μερών που αναδεικνύουν την ταυτότητα των προορισμών. Ενώ συχνά μέσω των social media μας ζητάμε τη συνδρομή του κοινού σε διάφορα projects που ετοιμάζουμε, ζητώντας από τους followers μας να μας τροφοδοτήσουν με τη γνώση και γνώμη τους.

Τέλος, το καλοκαίρι του 2019 τρέξαμε την δράση #ShareYourGreece, όπου ζητήσαμε από το κοινό μας στα social media να μοιραστούν την δική τους Ελλάδα. Εμπειρίες μοναδικές, πρωτόγνωρες και λιγότερο γνωστές, που αποκαλύπτουν την ιδιαιτερότητα του κάθε τόπου και αναδεικνύουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.

 

 

Δράσεις

  • #weareALLMarketingGreece συναντήσεις με τις τοπικές κοινωνίες: Ναύπλιο, Αράχωβα, Θεσσαλονίκη, Σύρος, Δελφοί, Κέρκυρα, κ.α.
  • Webinars
  • Social Media Posts όπου ζητάμε το πολύτιμο input του κοινού για projects και δράσεις της Marketing Greece
  • Ανάδειξη content, πρωτοβουλιών και δράσεων μέσα από τα Social Media Accounts της Marketing Greece που προσφέρουν στην ανάδειξη και ενίσχυση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος
  • #ShareYourGreece, crowdsourcing καμπάνια

CASE STUDIES

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Πέντε νέα, φρέσκα και γεμάτα παλμό videos αποκαλύπτουν, μέσα από τη ματιά των κατοίκων της ...
ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

Ένα από τα πιο απαιτητικά, πολυεπίπεδα και ταυτόχρονα ευαίσθητα projects που έχει αναλάβει η Marketing ...
INTERNATIONAL PR

INTERNATIONAL PR

των δράσεων μας είναι πάντα η δημιουργία εικόνας και η ενίσχυση της φήμης της χώρας ...
ΑΘΗΝΑ

ΑΘΗΝΑ

την καθιέρωση της Αθήνας ως κορυφαίου City Break προορισμού η εταιρεία από την αρχή της ...
WORK FROM GREECE

WORK FROM GREECE

Η πρωτοβουλία Work From Greece, με όχημα την ψηφιακή πλατφόρμα workfromgreece.gr, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στη διεθνή ...
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ CASE STUDIES