SCROLL
ΠΙΣΩ ΣΤΟ BLOG

Γειά σας!

Είμαστε ο Στράτος και η Αλίκη, οι travel bloggers Worth Every Mile. Η απόκτηση νέων εμπειριών, η ανακάλυψη καινούριων προορισμών και η λαχτάρα για ζωή είναι τα στοιχεία εκείνα που μας ένωσαν σαν ζευγάρι αλλά και μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε ένα site που θα αποτυπώνει όλα όσα ζούμε εκτός αλλά και εντός συνόρων. Έχοντας επισκεφθεί σήμερα 23 χώρες, μπορούμε να πούμε ότι η επαφή με τη φύση, που αποτελεί ζητούμενο μας σε κάθε ένα ταξίδι μας, είναι μια μοναδική εμπειρία που γεμίζει τις αποσκευές με ανεπανάληπτες στιγμές και συναισθήματα. Και σίγουρα σας προτρέπουμε να την εντάξετε στο ταξίδι σας, επιλέγοντας κάποιο Outdoor Activity που σας ταιριάζει.

Αυτό που κάνει για εμάς τα Outdoor Activities τόσο σημαντικά είναι ο τρόπος που γνωρίζεις έναν προορισμό. Είναι αυτό το συναίσθημα της ελευθερίας που νιώθεις, η αναζωογόνηση που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη όλοι μας και η χαρά που σου δίνει η ίδια η φύση. Ο καθαρός αέρας, το βαθύ μπλε του βυθού και ο κόσμος που κρύβει, η πεζοπορία μέσα στο δάσος είναι πραγματικές εμπειρίες ζωής. Που συμπληρώνονται όταν κουρασμένος από ότι έζησες όλη την ημέρα επιστρέφεις σε εκείνη την πλατεία του χωριού και δοκιμάζεις τα τοπικά πιάτα και ανταλλάσσεις πληροφορίες με τους ντόπιους για το μονοπάτι που ακολούθησες, την όχθη που ξεκουράστηκες, το ναυάγιο που είδες. Μια ιστορία για κάθε σου βήμα..

Η Ελλάδα είναι μια ιδανική χώρα για να τα ζήσεις όλα, στο νερό, στην γη, στον ουρανό. Η χώρα μας είναι πασίγνωστη μεταξύ άλλων για την ομορφιά της, τα μνημεία της, την κουλτούρα, αλλά και το φαγητό της. Για αυτό που δεν είναι τόσο γνωστή όμως είναι όλα τα outdoor activities που προσφέρει σε πάρα πολλές τοποθεσίες της. Από μια χαλαρή πεζοπορία έως μια βουτιά από αεροπλάνο.

Αγαπημένες μας δραστηριότητες είναι το Φαράγγι του Νηλέα που βρίσκεται κοντά στην περιοχή της Αγίας Άννας στην Εύβοια. Δεν απαιτείται κάποιος ιδιαίτερος εξοπλισμός απλά για να το διασχίσετε σε αρκετά σημεία θα χρειαστεί να κολυμπήσετε. Η ανάβασή στον Ταΰγετο, όπου με φακούς στο κεφάλι στις 4 τα ξημερώματα ξεκινήσαμε μέσα στο απόλυτο σκοτάδι να ανεβαίνουμε στην κορυφή για να δούμε την ανατολή του ηλίου και το μοναδικό φαινόμενο της πυραμίδας.

Parapente, από τον Κιθαιρώνα μέχρι τα Μετέωρα και από τα Γιάννενα μέχρι την Κρήτη. Ο καλύτερος τρόπος να απολαύσει κανείς από ψηλά όλες τις ομορφιές της Ελλάδας. Και για όσους αναζητούν την αδρεναλίνη Skydive (υπάρχουν ζώνης ρίψης στην Πάχη, στην Κωπαϊδα, στην Κρήτη και στην Βόρεια Ελλάδα) με ελεύθερη πτώση από τα 14.000 πόδια και ταχύτητα 220 km/h. Η θέα κυριολεκτικά κόβει την ανάσα!

Αν λατρεύεις την θάλασσα τότε το Scuba Diving θα σου αποκαλύψει πλήθος εντυπωσιακών ναυαγίων και φυσικού κάλλους. Ένα από τα αγαπημένα μας ναυάγια ήταν αυτό ενός μικρού πολεμικού αεροσκάφους στην περιοχή της Μακρονήσου. Αλλά και το αγαπημένο μας Rafting, που κατά την γνώμη μας, σε φέρνει τόσο μα τόσο κοντά στην φύση. Τα μέρη που καταφέρνουμε να δούμε και οι εικόνες που αντικρίζουμε δύσκολα θα μπορούσαμε να τις προσεγγίσουμε με άλλον τρόπο. Ο Βοϊδομάτης, ο Λούσιος, ο Αχέρωντας και πολλοί ακόμη στην διάθεση σας.

Ότι και να επιλέξετε το σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψετε στο σπίτι σας με περισσότερες εμπειρίες και λιγότερο άγχος. Ενώ θα έχετε μάθει και καινούργια πράγματα για εαυτό σας. Πόσο μακριά θα τρέξεις, μέχρι που θα φτάσεις, ποια είναι τα όρια σου και πολλά ακόμη, σε περιμένουν εκεί έξω για να τα ανακαλύψεις και να σε βοηθήσουν να σπάσεις την ρουτίνα της καθημερινότητας σου.